Siirry sisältöön

Julkisivumuuraus ja väliseinämuuraus ammattitaidolla Turun seudulla

Palveluihimme kuuluvat mm. julkisivumuuraukset harkosta, tiilestä sekä tulisija- ja piippumuuraus. Hoidamme muuraus- ja rakennustyöt Turun seudulla sekä uudis- että remonttikohteisiin. Meillä on alalta vuosien kokemus ja syvä ammattitaito. Kun tarvitset luotettavaa, kokenutta ja samalla kustannustehokasta muurausalan ammattilaista – ota yhteyttä!

Tiili- ja harkkomuuraus

Tiili- ja harkkomuuraus antaa julkisivulle kestävän pinnan ja on myös pitkäikäinen rakennusratkaisu. Julkisivumuurauksissa noudatamme työlle asetettuja teknisiä ja energiatehokkuuden vaatimuksia. Ammattitaitoisesti muurattu julkisivu kestää siihen kohdistuvat rasitteet ja näyttää siistiltä.

Paikallista luotettavaa osaamista muuraustöihin

Teemme myös väliseinämuuraukset asiakkaan toiveiden mukaan, väliseinät voidaan muurata esim. harkosta tai tiilestä. Kunnioitamme suomalaisen muurausosaamisen tasoa ja olemme täysin paikalliseen työvoimaa luottava yritys. Toteutamme muuraustyöt täysin asiakkaan toiveiden mukaan ja laaja osaamisemme takaa, että mikään muuraustyö ei ole meille liian vaativa, suuri tai pieni.

Ota yhteyttä alan ammattilaiseen ja luota muuraustyösi asiantuntijan tehtäväksi!

Vieritä ylös